Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Handbal masculin: Mihai Rohozneanu, numit antrenor al echipei SCM Politehnica Timişoara

Facebook
handbal minge

Fostul internaţional Mihai Rohozneanu a fost numit ca antrenor principal al echipei masculine de handbal SCM Politehnica Timişoara, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

În vârstă de 38 de ani, Rohozneanu a pregătit până acum CSM Reşiţa, echipă care în sezonul trecut a câştigat Divizia A.

Clubul de pe Bega a ajuns la un acord cu gruparea din Reşiţa pentru ca Mihai Rohozneanu să poată fi numit antrenor la SCM Politehnica Timişoara.

Ca jucător, Rohozneanu are cinci trofee în palmares: trei Cupe Challenge (2007, 2008, 2009) şi o Cupă a României (2010) cu UCM Reşiţa şi Cupa României cu HC Dobrogea Sud Constanţa (2018). În ultimul sezon ca jucător (2020/2021), a devenit vicecampion naţional cu AHC Potaissa Turda.

Staff-ul îi va cuprinde şi pe secundul Sorin Sărăndan, analistul video Alexandru Nae, kinetoterapeutul Lucian Butaş şi medicul Cătălin Miu.

''Sunt conştient de responsabilitatea pe care o port şi de aşteptările pe care le au atât sportivii, cât şi suporterii Timişoarei. Dorinţa este să scăpăm de baraj, chiar dacă din păcate programul nu ne avantajează, dar eu voi face tot ce ţine de mine pentru a ne menţine în Liga Naţională fără baraj. Uitându-ne la rezultate, toate partidele vor fi dificile, însă le vom lua pas cu pas şi vom încerca să obţinem cât mai multe puncte şi rezultate pozitive'', a spus Rohozneanu.

Rohozneanu va preluat postul de la 1 decembrie şi se va afla banca echipei la meciul de sâmbătă, cu Potaissa Turda (de la ora 17:00, de acasă), contând pentru prima etapă din retur. 

''Înţelegerea este valabilă până la finalul acestui sezon, la propunerea clubului. La fel mi-am dorit şi eu, pentru că sunt la început de drum. Până în vară putem vedea dacă ei sunt mulţumiţi de mine, dacă eu mă simt confortabil, toate acestea neavând presiunea unui an în plus de contract'', a mai spus Mihai Rohozneanu.

La finalul turului Ligii Zimbrilor, SCM Politehnica Timişoara este antepenultima (locul 12), cu 10 puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.