Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Handbalista Cristina Neagu a fost nominalizată la titlul de cea mai bună jucătoare a lumii. Cum o pot ajuta fanii să câștige

Cristina Neagu

Căpitanul naţionalei de handbal feminin a României, Cristina Neagu, a fost nominalizată, joi, de către IHF, pentru a cincea oară consecutiv la titlul de cea mai bună jucătoare a lumii. Neagu a mai câştigat de trei ori cea mai înaltă distincţie a handbalului mondial, informează News.ro.

Citește și: Declarații INCREDIBILE ale Simonei Halep, după ce a fost bătută de locul 45 mondial: 'E abia a doua lună a anului, aşa că e ok. Nu e rău deloc'

Alături de Cristina Neagu au mai fost nominalizate jucătoarele Ana Vyahireva (Rusia), Amandine Leynaud (Franţa), Stine Oftedal (Norvegia) şi Estelle Nze Minko (Franţa).

”În această perioadă grea pentru mine am primit o veste excelentă! Aşa cum vă spuneam, anul 2018 a fost unul foarte bun şi se concretizează prin a cincea nominalizare consecutivă la titlul de cea mai bună jucatoare a lumii! Sunt mândră şi onorată să am această şansă şi am nevoie de sprijinul vostru!”, a transmis Cristina Neagu, aflară în recuperare după operaţia de ruptură de ligament, suferită în timpul Campionatului European din 2018.

Ea a mulţumit celor care o vor vota şi a postat linkul de pe site-ul forului internaţional de profil: http://www.ihf.info/en-us/mediacentre/news/newsdetails.aspx?ID=6374&fbclid=IwAR1xPpCJbKhTOn6ps7s7K21Jww4g2UlBev3zqQZ2uhAnDvkDMG1yvp5bVgA.

Şi Federaţia Română de Handbal i-a anunţat pe iubitorii handbalului, printr-un mesaj postat pe Facebook, unde o pot vota pe Neagu.

IHF a precizat în anunţul de joi că voturile se vor închide în 15 martie şi le-a ”reamintit” participanţilor la vot să se concentreze pe performanţele sportivelor din 2018 şi să nu ia în considerare primele şapte săptămâni din 2019.

Cristina Neagu (30 de ani) a mai cucerit titlul de cea mai bună jucătoare a lumii în 2010, 2015 şi 2016.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.