Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Handbalista Melinda Geiger a plecat de la echipa franceză Brest Bretagne Handball

minge handbal

Handbalista Melinda Geiger şi-a întrerupt pe cale amiabilă contractul cu formaţia franceză Brest Bretagne Handball, care a făcut anunţul miercuri. ”De comun accord, Brest Bretagne Handball şi interul dreapta Melinda Geiger au decis să întrerupă amiabil relaţiile contractuale, care se întindeau până în iunie 2018. Internatională română, Melinda (30 ani) a venit în Franţa, la Brest, în vara anului 2016. Acum, ea este liberă de contract şi poate semna cu cine doreşte. Brest caută deja o înlocuitoare pentru ea”, se arată în anunţul clubului din prima ligă franceză.

Oficialii de la Brest Bretagne au mai precizat că handbalista din naţionala României şi-a manifestat dorinţa de a pleca, astfel că nu au dorit s-o păstreze în lot împotriva voinţei sale. Melinda Geiger, componentă a naţionalei României, cu care a participat la Campionatul Mondial din această lună, a mai evoluat în carieră la HCM Baia Mare, Oltchim Râmnicu Vâlcea şi Thuringer HC.

Cu echipa României a câştigat medaliile de bronz la Campionatul European din 2010 şi la Campionatul Mondial din 2015, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.