Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Handbalistul de la Dinamo Milan Sajin, lovit la cap în meciul cu Schafhausen, este în afara oricărui pericol

Twitter.com
Milan Sajin

Handbalistul sârb al echipei CS Dinamo, Milan Sajin, lovit la tâmplă în meciul cu Kadetten Schafhausen, din Liga Campionilor, este în afara oricărui pericol.

Sajin s-a acceidentat la începutul reprizei a doua a partidei disputate la Sala Dinamo şi a fost transportat la spital. Medicii l-au ţinut un timp sub observaţie, apoi au stabilit că jucătorul este în afara oricărui pericol.

"Ne bucurăm că putem spune despre accidentarea lui Milan, care ne-a răvăşit teribil pe toţi, că nu a fost decât o sperietură straşnică. Luptătorul nostru se află acum în afara oricărui pericol, este conştient, iar medicii nu au ridicat semne de îngrijorare cu privire la posibile urmări pe viitor", a anunţat clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare, conform News.ro.

Citește și: Bumba 'aruncă' vestiarul alb-roșilor în aer, după ce le-a dat un super-gol:' La Dinamo, nici jucătorii români nu sunt uniţi'

Alţi doi jucători dinamovişti au acuzat accidentări după meciul de miercuri, Gaiduchenko (entorsă) şi Ştefan Grigoraş (contuzie la genunchi).

Campioana en-titre a României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a învins miercuri, pe teren propriu, formaţia elveţiană Kadetten Schafhausen, cu scorul de 29-28 (14-12), în a treia etapă din Grupa C a Ligii Campionilor. Golul primei victorii din grupă a dinamoviştilor a fost marcat de Sajad Esteki, din aruncare de la 9 metri, după expirarea timpului regulamentar.

În primul meci al grupei, Dinamo a pierdut, în deplasare, cu danezii de la Skjern, scor 28-39 (11-19), iar în al doilea a cedat, pe teren propriu, cu RK Gorenje Velenje, scor 26-27 (10-9). Următoarea partidă a campioanei României se va disputa în deplasare, cu norvegienii de la Elverum Handball, în 8 octombrie.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.