Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Handbalistul francez Elohim Prandi, de la Paris Saint-Germain, se află în spital, după ce a fost înjunghiat de mai multe ori în seara de Revelion

lesoir.be
Elohim Prandi handbal franta

Handbalistul francez Elohim Prandi, de la Paris Saint-Germain se află internat în spital, după ce a fost înjunghiat de mai multe ori în noaptea de vineri spre sâmbătă, a informat clubul parizian, citat de AFP.

Prandi, 23 ani, internaţional francez, se află în afara pericolului, după ce a fost atacat pe stradă şi rănit cu mai multe lovituri de cuţit în noaptea de Revelion în arondismentul VIII, la nord de Champs-Elysees. Poliţia pariziană a deschis o anchetă pentru tentativă de onor, conform agerpres.

Extrema stângă cu 10 selecţii pentru Franţa se anunţa un om de bază pentru echipa Hexgonulu i la Euro 2022, organizat în comun de Ungaria şi Slovacia între 13 şi 30 ianuarie. El a ratat prima sesiune de pregătire (26-30 decembrie) din cauza unui test pozitiv la COVID-19.

Franţa va anunţa duminică înlocuitorul lui Prandi, care se adaugă pe lista de indisponibili campionilor olimpici Timothey N'Guessan, Nedim Remili şi Luka Karabatic, toţi accidentaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.