Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hans Klemm a fost avizat de Senatul SUA pentru funcția de ambasador în România

hans klemm

Hans Klemm  a fost avizat de Senatul SUA pentru funcția de ambasador în România! Klemm și-a susținut pledoaria luna trecută în Senat, iar acum a primit avizul senatorilor. Hans Klemm, audiat în Comisia senatorială pentru Relaţii Externe pe 22 iulie, a primit confirmarea Senatului miercuri seară (joi dimineaţă, ora României), prin vot deschis.

Ambasadorul nominalizat de Statele Unite pentru România  a spus, în Senatul SUA, că el crede că ştie bine care sunt problemele de la noi: corupţia şi infrastructura. Hans Klemm a fost audiat de Comisia de Politică Externă a Senatului american. Şi a primit o recomandare: dacă ajunge la Bucureşti să se asigure că procurorul-şef al DNA va avea în continuare sprijinul Guvernului.

El a fost propunerea preşedintelui Barak Obama. Hans Klemm este diplomat de carieră, fost ambasador în Timorul de Est, din iunie 2007 până în mai 2010. Până în 2012, acesta a ocupat postul de coordonator pentru Statul de Drept şi Respectarea Legii la ambasada din Kabul, în Afganistan.

Între 2000 şi 2001, Klemm a fost director adjunct al Biroului pentru UE şi Afaceri Regionale din cadrul Biroului pentru Afaceri europene şi eurasiatice. Klemm a ocupat şi poziţii în Germania, Japonia, Coreea de Sud şi Trinidad Tobago, în cadrul Departamentului de Stat.

El este absolvent al Universtăţii Indiana şi are o diplomă de master la Universitatea Stanford.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.