Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hans Klemm a ieșit de la întâlnirea cu Tudorel Toader: Ce au discutat despre Laura Codruța Kovesi

breaking news stiripesurse.ro

Hans Klemm, ambasadorul SUA în România, a fost la Ministerul Justiției, unde a discutat cu Tudorel Toader. Klemm a fost extrem de secretos în privinţa discuţiei, nu a dat prea multe detalii despre întrevederea cu Tudorel Toader.

Citește și: ȘOCANT S-a aflat cine a distribuit pozele cu Dalia Ducă împușcată în cap de fostul iubit / VIDEO

”Nu am discutat chestiuni particulare. Am venit doar pentru a mă prezenta ministrului Justiţiei. Am avut o discuţie foarte bună despre istoria cooperării dintre Statele Unite ale Americii şi România. L-am asigurat pe ministru de interesul continuu al ţării mele în a susţine eforturile sale de a întări statul de drept în România şi, desigur, de a continua lupta împotriva corupţie.A fost o întâlnire generală în care s-au vorbit lucruri generale despre activitatea Ministerului Justiţiei. Nu am vorbit nimic despre Laura Codruţa Kovesi.”, a spus ambasadorul SUA după întâlnirea cu ministrul Justiţiei.

Surse apropiate Ministerului Justitiei susțin însă că a fost atinsă și tema fierbinte a procurorului general și procurorului-șef al DNA, dar ca o temă tangențială de discuție.

Ministrul Justiției trebuia ca azi să prezinte cele două analize, dar de dimineață chiar înainte de întâlnirea cu Ambasadorul SUA a anunțat că amână prezentarea lor publică până miercuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.