Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hans Klemm, față în față cu Dragnea și Tăriceanu de 1 Decembrie. Mesajul transmis de ambasadorul SUA de Ziua Națională

Inquam Photos / Adel Al-Haddad
Hans Klemm

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, Hans Klemm, a transmis României toate urările de bine cu ocazia Zilei Naţionale, evocând totodată sacrificiul eroilor care au murit pentru ţara lor.

Creşte tensiunea la Arcul de Triumf: Sediul ALDE, punctul fierbinte al taberei anti-Iohannis

"SUA îşi exprimă mulţumirea pentru parteneriatul strategic pe care îl avem cu România. Le dorim tuturor românilor pace, dar, în acelaşi timp celebrăm alături de ei unitatea de care se bucură astăzi ca membru al comunităţii transatlantice. Totodată, trebuie să ne amintim, aşa cum o facem şi în această dimineaţă, sacrificiul pe care l-au făcut românii pentru a obţine tot ceea ce au astăzi. Iar acest sacrificiu, în special în ultimii peste o sută de ani ani, a fost enorm. Toate urările de bine şi felicitările noastre României cu ocazia Zilei Naţionale!", a afirmat ambasadorul, după ce a participat la ceremonia organizată în Parcul Carol I cu ocazia zilei de 1 Decembrie, potrivit agerpres.ro

O ceremonie militară şi religioasă de depuneri de coroane a avut loc, vineri dimineaţă, la Mormântul Ostaşului Necunoscut din Parcul Carol I pentru a marca Ziua Naţională, la eveniment fiind prezenţi preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, Hans Klemm.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.