Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hans Klemm: 'Țin degetele încrucișate, îl încurajez pe preşedintele Trump să viziteze România'

Donald Trump nebun

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, Hans Klemm, a declarat miercuri, la Botoşani, că îl va încuraja pe noul preşedinte american, Donald Trump, să viziteze România.

Şeful diplomaţiei americane în România a declarat că o vizită a liderului american în ţara noastră ar reprezenta 'o mare realizare', scrie agerpres.ro.

Citește și: Sclavă SEXUALĂ a 5 bărbați, GRAVIDĂ la 11 ani, și-a câștigat dreptatea la CEDO

'A trecut foarte mult timp de când un preşedinte american a venit ultima oară aici şi ar fi o mare realizare dacă acest lucru s-ar întâmpla. Mi-ar plăcea foarte mult să îl încurajez pe noul preşedinte să viziteze România. Nu ştiu dacă acest lucru se va întâmpla, dar ţin degetele încrucişate pentru asta', a declarat Klemm, care a avut miercuri o întrevedere cu administraţia publică locală din Botoşani.

Ambasadorul SUA a precizat că autorităţile române au lansat o invitaţie oficială către Donald Trump, însă decizia finală aparţine şefului de la Casa Albă.

Citește și: VIDEO 18 + Așa ceva NU S-A MAI VĂZUT: O femeie a rămas înțepenită în timp ce făcea SEX cu amantul / VIDEO

Premierul Sorin Grindeanu a declarat marţi că nu are date privind o posibilă vizită în România a preşedintelui SUA, Donald Trump, şi că nu poate nici confirma, nici infirma o astfel de informaţie.

"Nu am date de acest fel şi nici nu vreau să speculez. (...) Am spus lucrurile care sunt oficiale. (...) Nu pot să vă confirm sau să vă infirm", a spus Grindeanu, într-o conferinţă de presă, organizată la Centrul Tehnic Renault de la Titu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.