Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Haos fără precedent în Iran: Hackerii au dat peste cap circulația trenurilor

timesofisrael.com
hacker-iran

Serviciile feroviare din Iran au fost întârziate vineri de posibile atacuri cibernetice, hackerii difuzând numărul de telefon al biroului liderului suprem drept număr pentru obţinerea de informaţii, relatează media de stat din Iran, citată de Reuters.

Trenurile au avut întârzieri sau au fost anulate iar funcţionarea caselor de bilete, site-ul căilor ferate naţionale şi serviciile de marfă au fost afectate, "în gările din întreaga ţară producându-se un haos fără precedent", a relatat postul de stat IRIB, potrivit agerpres.ro.

O informare de pe tabelele electronice din gări le cerea călătorilor să sune pentru informaţii la un număr care aparţinea de fapt biroului liderului suprem, ayatollahul Ali Khamenei, relatează IRIB şi agenţia semioficială Fars.

"Mari întârzieri din cauza atacurilor cibernetice", se menţiona într-un alt anunţ de pe tabelele electronice din gări, mai scrie Fars.

Mai târziu, IRIB a citat un purtător de cuvânt al căilor ferate iraniene care a afirmat că tehnicienii verifică disfuncţionalităţile şi a negat că au existat întârzieri majore.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.