Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Haos în Sectorul 1: Pieţarii trebuie să meargă cu jalba în proţap la primărie, după ce Clotilde Armand a desfiinţat Administraţia Pieţelor

Inquam Photos
Clotilde Armand

Primăria sectorului 1 al Capitalei a anunțat luni schimbarea procedurii pentru închirierea tarabelor din piețe. „Locuitorii trebuie să aibă pe masă legume și fructe de calitate pe care să le achiziționeze la prețul corect direct de la cei care le produc”, a spus Clotilde Armand.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 1, producătorii și comercianții care doresc să închirieze o tarabă pentru vânzarea produselor cu caracter sezonier în incinta piețelor, dar și cei care vor să închirieze spații comerciale în incinta acestor piețe trebuie să se adreseze direct Primăriei Sectorului 1, după desființarea Administrației Piețelor.

Este vorba despre tarabele și spațiile comerciale situate în incinta următoarelor piețe: Piața Matache, Piața Domenii, Piața 1 Mai, Piața Aurel Vlaicu, Piața Aviației, Piața Dorobanți, Piața Amzei, Piața Mureș și Piața Pajura.

„Locuitorii Sectorului 1 trebuie să aibă pe masă legume și fructe de calitate pe care să le achiziționeze la prețul corect direct de la cei care le produc. Este un nou început pentru piețele din Sectorul 1. Tarabele vor fi închiriate corect și transparent pentru ca adevărații producători să aleagă piețele noastre pentru a-și desface marfa. Piețele din Sectorul 1 vor deveni centre comerciale cu respect pentru cetățeni, în care bucureștenii să-și facă cu încredere și cu plăcere cumpărăturile”, a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Astfel, cererile pentru închirierea spațiilor comerciale din incinta piețelor se depun la Direcția Generală de Administrație Public--Serviciul Administrativ, iar cele pentru închirierea tarabelor și suprafețelor de teren pentru vânzarea produselor cu caracter sezonier se depun la Serviciul Autorizații de Funcționare și Servicii Publice.

„Cererile pentru închirierea tarabelor și a suprafețelor de teren pentru vânzarea produselor cu caracter sezonier trebuie depuse cu 30 zile înainte de data de începere a activității în piață, iar cererile de prelungire a contractelor de închiriere și convențiilor contractuale, trebuie depuse cu cel puțin 30 zile înainte de data expirării contractului de închiriere/convenției contractuale”, a transmis primăria.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.