Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

HAOS într-un inspectorat școlar condus de PNL

Facebook
Ilie Pârvan

Graba cu care PNL a schimbat peste 40 de directori de unități de învățământ în județul Hunedoara a dat naștere unor situații extrem de jenante la nivelul Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara.

Numit inspector școlar general în luna august a anului 2020, fostul lider PDL, Ilie Pârvan, actual membru PNL, a executat nu mai puțin de 40 de directori de școli și licee care au fost înlocuiți, ați ghicit, cu membri PNL și USR sau rude ale unor importanți lideri ai partidelor din coaliție. Practic, Pârvan a organizat un simulacru de selecție de dosare care a avut la bază un singur principiu: răfuiala și răzbunarea pe adversarii politici.

Mai grav este că unele dintre documentele prin care au fost eliberați din funcții anumiți directori sunt nule. De ce? Pentru că totul s-a întâmplat pe repede înainte, „noapte ca hoții”, Pârvan a semnat „ca primarul”, fără să citească ce semnează. Așa se face că ilustrul conducător al cadrelor didactice a semnat în ianuarie 2021 decizii care intră în vigoare în... 2020. Adică în urmă cu un an. Sigur, a greși e omenește, însă a persevera este de-a dreptul strigător la cer.

content-image

Cine este Ilie Pârvan

Potrivit declarației de avere, deși este un profesor de provincie, Pârvan este un om extrem de înstărit. Acesta deține două locuințe în județul Hunedoara și una în județul Gorj, 3,7 hectare de pădure, două autoturisme,  iar în conturi are aproape 400.000 de lei. Nu are datorii. Este, se pare, unul dintre profesorii care... nu au avut ghinion...

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.