Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Haos la frontiera din Giurgiu: Graniţa cu Bulgaria, blocată de tiruri

bulgariaGranita

Cozile de autocamioane la trecerea frontierei prin Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu-Ruse sunt de aproximativ şapte kilometri, circulaţia spre punctul de frontieră fiind dirijată de echipajele Poliţiei rutiere astfel încât să nu se formeze aglomeraţie în localităţile riverane DN 5.

'Am înţeles că încă se lucrează la Podul Prieteniei şi astfel se formează cozile de TIR-uri în aşteptare pentru trecerea frontierei. La intrarea în municipiul Giurgiu, cât şi pe DN 5 acţionează echipaje ale biroului rutier, respectiv serviciului rutier, atunci când coada de tiruri se întinde spre localităţile Remuş, Frăteşti, Daia şi accesul este permis şi dirijat în serii astfel încât să nu se creeze blocaje ale traficului", a declarat vineri, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al ITPF Giurgiu, Cristian Şuţă.

Totodată, coada este întreruptă pe raza localităţii Remuş traversată de DN 5 şi este dirijată de poliţişti la intrarea şi la ieşirea din localitate pentru a nu crea un disconfort locuitorilor satului. De multe ori, şoferii nerăbdători claxonează minute în şir atunci când se văd puşi în situaţia de a aştepta la trecerea frontierei.

Potrivit ITPF Giurgiu, traficul la frontieră este de aproximativ 1.200 de mijloace de transport pe sensul de ieşire din România în 24 de ore, iar potrivit CNADNR mai erau de executat unele lucrări de frezat şi asfaltat, iar acestea ar fi trebuit să se încheie încă de la finalul lunii mai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.