Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Harlem Gnohere ar putea rămâne în continuare la FCSB: Gigi Becali cere o sumă incredibilă pentru francez

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Harlem Gnohere (30 de ani) are şanse mari să rămână la FCSB şi după pauza de iarnă. Gigi Becali a anunţat că a scăzut preţul în cazul atacantului, dar ofertele întârzie să apară. Din spusele patronului vicecampioanei, Gnohere poate pleca şi pe 3 milioane de euro, potrivit mediafax.

Citește și: Jens Stoltenberg, AVERTISMENT pentru România, la întâlnirea cu Viorica Dăncilă: 'Lumea e din ce în ce mai periculoasă și imprevizibilă'

Francezul este cel mai în formă fotbalist din lotul FCSB-ului, iar clubul vrea să obţină o sumă mare de bani în schimbul său. S-a vorbit despre interesul echipei antrenate de Laurenţiu Reghecampf, dar pretenţiile lui Becali, 7 milioane de euro, nu au fost acceptate de şeici. Acum, Becali anunţă că a lăsat din preţ şi ar putea să-l diminueze în continuare. "Nu ştiu dacă pleacă, ori da, ori nu...Nu îl dau fără cinci miliioane de euro. Înainte am cerut şapte milioane de euro, acum vreau cinci milioane de euro, dar nu spun că trei milioane de euro nu este o sumă bună. Nu risc să pierd titlul!", a declarat Becali pentru DigiSport.

Gnohere a ieşit gogheterul Ligii 1 sezonul trecut, iar parcursul bun este continuat şi în această stagiune. A marcat de 15 ori şi a oferit o pasă decisivă în 23 de meciuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.