Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Harry Kane a devenit cel mai bun marcator din istoria naționalei Angliei

The Sun
harry kane

Cu 53 de goluri, Harry Kane se afla la egalitate cu Wayne Rooney în topul golgheterilor Angliei, înainte de meciul de joi, de la Napoli, împotriva Italiei, la debutul în preliminariile Campionatului European UEFA 2024. Joi, englezul a marcat de la punctul cu var și a devenit recormenul Angliei.

Când Harry Kane a plasat mingea pe punctul cu var pentru a doua oară împotriva Franței în sferturile de finală ale Cupei Mondiale FIFA 2022, a făcut-o cu șansa de a face două lucruri. În primul rând, și cel mai presant, a fost șansa de a egala la 2-2 și - probabil - de a trimite meciul în prelungiri, notează Agerpres.

În al doilea rând, era o oportunitate de a deveni cel mai bun marcator al Angliei. Căpitanul Angliei a trimis atunci mingea peste poartă. Recordul, deși inevitabil, a trebuit să mai aștepte până la următorul meci al naționalei.

La aproape opt ani de la debutul lui Kane pentru Anglia (și de la primul său gol), acesta a devenit în cele din urmă singurul deținător al recordului, cu 54 de goluri, după ce a marcat golul de 2-0 pentru Anglia, în partida din deplasare cu Italia.

Așa cum în Qatar a ratat de la 11 metri, Kane a reușit de data aceasta să îl învingă pe Donnarumma, după ce arbitrul partidei a dictat un penalty, după o analiză VAR, pentru un henț în careu.

Kane a denit în acest sezon și cel mai bun marcator al tuturor timpurilor pentru Tottenham, cu 267 de goluri, fiind totodată singurul jucător care a marcat câte un hat trick în Liga Campionilor, Europa League și Europa Conference League.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.