Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hărțuire sexuală este doar când bărbatul e urât - președintele Ecuadorului

romaniatv.net
hartuire sexuala

Președintele Ecuadorului, Lenin Moreno, spune că femeile denunță hărțuirile sexuale doar dacă bărbații sunt "urâți", iar, atunci când este vorba despre "persoane prezentabile", acestea nu consideră că este o formă de abuz, potrivit en24.news, potrivit Mediafax.

"Bărbații sunt permanent supuși pericolului de a fi acuzați de hărțuire", a spus preşedintele în timpul unui eveniment public care a avut loc la o universitate şi la care au fost prezenţi investitori şi oameni de afaceri. Acesta a adăugat că este bine când femeile denunţă abuzurile, însă "câteodată, în cazul hărţuirii, ele sunt furioase pe acele persoane urâte".

"Cu alte cuvinte, hărţuirea este atunci când este săvârşită de o persoană urâtă. Dar, dacă persoana este una prezentabilă potrivit canoanelor, de obicei ele nu cred în mod necesar că este vorba despre hărţuire", a mai spus preşedintele.

Înregistrarea video cu aceste declaraţii controversate a fost distribuită pe reţelele de socializare online şi a generat un val de critici.

În afară de chestiuni economice, la acel eveniment Moreno a vorbit despre mai multe probleme, iar, în ceea ce priveşte hărţuirea, acesta a notat că, în Ecuador, este un fenomen "pandemic".

Vezi si: Bombă cu ceas pe scena politică: dispariția schemei ultra-rapide de împrumuturi pentru primării / FDI ar putea deveni PNDL 3 - surse .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.