Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

HC Dobrogea Sud Constanţa este campioană în sezonul regulat la handbal masculin

007sport.ro
hc dobrogea sud constanta

HC Dobrogea Sud Constanţa este campioana sezonului regulat în Liga Naţională de handbal masculin, după ce a terminat la egalitate, 22-22, pe terenul echipei CSM Bucureşti, în penultima etapă. În aceeaşi rundă s-au consemnat alte două rezultate de egalitate, informează Mediafax.

Citește și: Simona Halep și-a aflat ADVERSARA care îi stă în cale pentru a redeveni lider mondial: A pierdut doar două întâlniri din cele 9

Constanţa va avea avantajul terenului propriu în cazul în va ajunge în finala mare. „Delfinii” şi-au menţinut avansul de patru puncte în faţa echipei CSM Bucureşti, înaintea ultimei etape din sezonul regulat. Formaţia din Capitală a avut trei goluri spre final, 21-18, dar nu a reuşit să menţină avantajul. HCDS a egalat la 22-22 în minutul 59 şi chiar a avut şansa victoriei, dar până la urmă şi-a atins scopul şi cu rezultatul de egalitate.

Dacă problema locului 1 a fost rezolvată, acum atenţia s-a mutat către locul 2, acolo unde Dinamo speră să prindă CSM Bucureşti în ultima etapă. Într-un meci cu câţiva suporteri în tribună, după ce Comisia de Apel a desfiinţat în parte Hotărârea Comisiei de Disciplină (decizia inţială a fost să le închidă porţile echipelor Steaua şi Dinamo pentru două meciuri; s-a păstrat doar penalitatea pecuniară), Dinamo a învins Dunărea Călăraşi cu 30-21 şi s-a apropiat la 3 puncte de CSM. Campioana en-titre va juca în ultima etapă la Minaur, iar CSM la Poli. La egalitate de puncte, Dinamo are avantajul meciurilor directe.

S-au mai consemnat rezultatele: CSM Focşani – Poli 28-28, Buzău – Steaua 23-23, Bacău – Suceava 26-24, U Cluj – Făgăraş 28-36. Joi se mai joacă Turda – Minaur.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.