Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Helle Thomsen (CSM București) - Așteptăm cu nerăbdare Handball Fest, Rostov are o echipă foarte bună

minge handbal

Antrenoarea principală a echipei de handbal feminin CSM București, Helle Thomsen, a declarat, joi, într-o conferință de presă, că așteaptă cu nerăbdare evenimentul Handball Fest în cadrul căreia formația sa va întâlni un adversar puternic, gruparea rusă Rostov Don.

"Așteptăm cu nerăbdare acest eveniment, sperăm să fie o zi plăcută pentru toată lumea. Acum suporterii pot vedea echipa noastră pentru noul sezon. Este bine că vom întâlni un adversar cu adevărat puternic. Rostov are o echipă foarte bună anul acesta, a adus jucătoare noi, așa că vom pune mult suflet și vom lupta pentru a câștiga acest meci. Fetele s-au pregătit bine, au muncit mult la antrenamente, iar acum se gândesc deja la noul sezon. Sunt nerăbdătoare să joace, așa e foarte bine că avem programat acest amical. Când ajungi aici (n.r. — la CSM București) atunci te aștepți la presiune. Avem jucătoare foarte bune în lot, așa că e normal să avem presiune pe umeri", a spus Thomsen.

În cadrul aceleiași conferințe de presă, jucătoarea formației bucureștene, norvegianca Marit Malm Frafjord, a afirmat că este important ca înaintea începerii sezonului echipa să fie testată într-un meci cu un adversar puternic. "Va fi plăcut pentru noi să jucăm împotriva celor de la Rostov Don. Vrem să vedem cum jucăm împreună pentru că până acum am făcut doar antrenamente. Întotdeauna este important să te testezi în fața celor mai bune echipe din Europa", aafirmat ea.

Frafjord, trasferată în această vară de CSM București, a menționat că își propune să ajungă în următorul sezon cât mai sus în Champions League. "În România este foarte cald, comparativ cu Norvegia, iar traficul este de asemenea mai aglomerat. Dar până acum îmi place aici. Va fi presiune din exterior în acest sezon, însă și noi avem mari așteptări de la noi. Așa că presiunea pe care o punem asupra noastră va fi cel puțin la fel de mare precum cea pe care o vom simți din exterior. E clar că vom lupta pentru Champions League", a precizat handbalista norvegiană.

Echipele de handbal feminin și masculin ale clubului CSM București vor disputa partide amicale cu formațiile Rostov Don și FC Barcelona în cadrul evenimentului Handball Fest 2017, programat în 17 august, la Sala Polivalentă din Capitală. Meciul dintre echipele feminine CSM București și Rostov Don se va disputa de la ora 18,00, în timp ce partida dintre echipele masculine CSM București și FC Barcelona este programată de la ora 20,30. Echipa spaniolă FC Barcelona Handbal joacă în Liga ASOBAL și este una dintre cele mai de succes echipe de handbal masculin din Europa, câștigând 9 titluri de Liga Campionilor. Antrenorul echipei de handbal FC Barcelona este Xavier Pascual, actualul antrenor al echipei naționale a României.

Rostov-Don este echipa de handbal feminin din orașul rus cu același nume. Clubul a fost înființat în 1965, purtând numele Rostselmash până în 2002. În 2017 Rostov Don a câștigat Super Liga Rusiei și Cupa EHF. În lotul echipei se află mai multe jucătoare care au evoluat la echipe din România, printre care și fostele handbaliste ale CSM București, Ana Paula Rodrigues și Mayssa Pessoa, conform Agerpres. ''Handball Fest 2017'' este organizat la inițiativa secției de handbal, cu sprijinul partenerilor Clubului Sportiv Municipal București.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.