Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hemoragia continuă în USR: Încă doi consilieri din Iași au demisionat și pleacă în partidul lui Chichirău

demisie

Prăbușit total în sondaje, față de acum trei ani de zile, USR se confruntă și cu o criză internă. Scandalurile se țin lanț în unele filiale. La Iași, curge cu demisii din partid! Membrii USR demisionează unul câte unul și pleacă în partidul lui Cosette Chichirău.

Astăzi alți 2 colegi consilieri locali USR și-au dat demisia din USR și Consiliul Local, anunță Răzvan Timofciuc, și el fost consilier USR Iași.

"4 din cei 9 consilieri locali USR votați de ieseni in 2020 au părăsit partidul din cauza modului dezastruos, discreționar si falimentar prin care niște băieței rupți de realitate conduc partidul. Actuala conducere a USR Iași a dus partidul intr-o fundătură.

USR este finanțat de stat și este o organizație de interes public.

Am tăcut public în ultimul an și jumătate de când practicile interne de conducere s-au degradat, in speranța că se poate face ceva.

Am intrat in USR in 2020 plin de încredere, speranță și cu buna-credința.

Activitatea mea publica este o dovada in acest sens. În spatele cifrelor din raportul de activitate stau mii de ore munca, implicare, reprezentare onestă.

Dar nici o fapta buna nu rămâne nepedesita.

În urma acestei activități, candidatul USR la primarie, ales in urma unei mascarade unde au participat 40 de membri aduși cu arcanul, îmi transmite ca sunt o problema de imagine pentru partid pentru ca, vezi Doamne, EL, “imaculatul”, trebuie sa dea explicații presei despre “problema” mea cu Agenția de Integritate (ANI).

O mizerie pentru care nici măcar adversarii politici nu au folosit-o ca atac pentru că e ridicolă.

Dar o folosește in mod securistic “colegul” meu pentru a mă îndepărta.

Azi convoacă conferință de presa pentru mâine sa discute despre teme ce țin de Consiliul Local fără sa fiu invitat ca lider de grup si fără sa fiu consultat in privința acestor teme.

Din scaunele călduțe din Parlament, președintele Biroului Local USR, care a fugit din Consilul Local pentru indemnizația babană de deputat, si candidatul desemnat la primărie de 40 membri aduși cu arcanul, in urma unei mascarade interne, nu mai prididesc de grija iesenilor.

Au teme importante de comunicat despre Consiliul Local, despre primărie, despre oras, fără ca măcar sa se sinchisească să participe la ședința de Consiliul Local.

PENIBIL!

Solicit și public:

- demisia actualei conduceri a BJ și BL Iasi.

- reorganizarea procesului de desemnarea a candidatului la primărie", scrie fostul userist pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.