Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hertha Berlin, ultima clasată din Bundesliga, s-a despărţit de antrenorul Sandro Schwarz şi l-a numit pe Pal Dardai ca principal

www.agerpres.ro
Hertha Berlin

Clubul german Hertha Berlin a anunţat duminică, pe site-ul propriu, o schimbare pe banca tehnică, înlocuindu-l pe Sandro Schwarz cu Pal Dardai, potrivit news.ro.

Conducerea grupării berlineze a renunţat şi la cei doi colaboratori ai lui Schwarz, Volkan Bulut şi Daniel Fischer. Decizia a fost luată după înfrângere suferită de Hertha vineri, la Gelsenkirchen, 2-5 cu Schalke 04.

Pal Dardai (47 de ani) a fost numit antrenor al Herthei, până la finalul acestui sezon. „Toată lumea cunoaşte ce relaţia am cu echipa, aşa că nu a trebuit să mă gândesc mult când am fost solicitat. Mai sunt şase meciuri, poate încă două, şi voi face totul, alături de jucători, pentru a mă asigura că acest club rămâne în Bundesliga. Nu va fi o sarcină uşoară, dar o aştept cu nerăbdare”, a declarat Pal Dardai, care a mai condus pe Hertha în două rânduri, între februarie 2015 şi iunie 2019, apoi în ianuarie-noiembrie 2021.

Hertha Berlin ocupă ultimul loc în Bundesliga, al 18-lea, cu 22 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.