Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hidroelectrica scade, de la 1 ianuarie, preţul energiei electrice şi pentru clienţi casnici

hidroelectrica

Hidroelectrica va scădea, de la 1 ianuarie, preţul energiei electrice şi pentru clienţi casnici deja existenţi în portofoliul companiei, după ce, săptămâna trecută, anunţase aceeaşi reducere pentru clienţii noi, potrivit unui comunicat al producătorului de energie, potrivit Agerpres.

Potrivit comunicatului, în contextul actualizării ofertei de furnizare a Hidroelectrica pentru consumatorii casnici, respectiv reducerea preţului energiei active de la 0,255 de lei/kWh, la 0,245 lei/kWh în primul semestru al anului viitor, compania anunţă clienţii deja existenţi că şi aceştia vor beneficia de noile preţuri, mai avantajoase, termenele şi condiţiile contractelor deja semnate urmând a fi actualizate în acest sens.

Citește și: Moise Guran rupe tăcerea: Înțelegere pur și simplu PENALĂ între Ludovic Orban și Nicușor Dan

"Este un semn de respect faţă de clienţii noştri. Toţi cei care au ales deja oferta Hidroelectrica trebuie să aibă certitudinea că se pot bucura de cele mai bune condiţii contractuale pe care compania le poate oferi la un anumit moment. Politica noastră comercială înseamnă atragerea consumatorilor către un parteneriat corect, în care fiecare dă tot ce are mai bun, din proprie iniţiativă", a declarat Bogdan Badea, preşedintele Directoratului Hidroelectrica.

Hidroelectrica este cel mai mare producător român de energie electrică şi principalul furnizor de servicii tehnologice necesare în Sistemul Energetic Naţional. Compania are în exploatare un număr de 209 centrale hidroelectrice cu o putere instalată totalizând 6.482 MW.

Planurile strategice ale companei includ diversificarea portofoliului de producţie către zona energiei verzi şi a serviciilor adiacente: înfiinţarea/achiziţionarea de parcuri eoliene onshore şi offshore, fotovoltaice, producţie de hidrogen, dezvoltarea unei reţele de staţii de încărcare a automobilelor electrice etc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.