Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hidroelectrica vrea să preia activele CEZ din România

Gorj Exclusiv
Hidroelectrica

Hidroelectrica este implicată în procesul de preluare a activelor CEZ, a declarat, luni, Bogdan Badea, directorul companiei.

Bogdan Badea, directorul general al Hidroelectrica, a declarat luni, că producătorul de energie este implicat, în prezent, în preluarea activelor CEZ din România, conform Mediafax.

„Vrem să mergem pe ideea de diversificare. În producţie, suntem implicaţi în procesul de preluare a activelor CEZ. Aşteptăm să vedem schemele de susţinere pe regenerabile din partea statulul. Partea de gaz nu este interesantă pentru Hidroelectrica, pentru că o fac alţii mai bine decât noi. Plusul de valoare este că noi producem exclusiv energie verde", a spus oficialul producătorului de energie, la ZF Power Summit 2020.

Potrivit acestuia, în viitor, Hidroelectrica va fi o companie puternic diversificată în resurse regenerabile, cu o pondere de investiţii mult mai mare, într-o Românie în care Hidroelectrica va adăuga 1.000 megawaţi în sistem.

În viitorul apropiat, Hidroelectrica va adăuga în sistem, îcâteva sute de megawaţi, „cu mult efort birocratic”, a explicat directorul general al companiei.

Bogdan Badea a susţinut că pe măsură ce se apropie de conceptul de piaţă unică, Hidroelectrica va fi o companie care se va simţi foarte bine pe pieţele internaţioanle.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.