Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hidrologii au emis atenționare cod portocaliu de inundații pe râuri din județele Sibiu și Vâlcea, valabilă până la miezul nopții

inundatii jiu

Hidrologii au emis, joi, atenționare cod portocaliu de inundații pe râuri din județele Sibiu și Vâlcea, valabilă până la miezul nopții, anunță MEDIAFAX.

Potrivit Institutului Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA), ca urmare a precipitațiilor înregistrate în ultimele ore, a celor prognozate și propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte severe de inundaţii locale şi creşteri importante de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale cotelor de inundație pe râurile din bazinele hidrografice: afluenții Oltului aferenți sectorului aval confluență cu râul Cibin – amonte ac. Govora, din judeţele Sibiu și Vâlcea.

Citește și: Adrian Streinu-Cercel: ‘Acest virus SARS-CoV-2 nu are de gând să iasă prea curând din circulație. S-au dezvoltat multe mutații’

Fenomenele hidrologice periculoase se pot produce cu probabilitate și intensitate mai mare pe unele râuri mici din bazinele hidrografice Lotru – bazin superior și afluenți – bazin mijlociu.

Atenționarea este valabilă până la miezul nopții.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.