Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hilde Brandl, replică pentru Codrin Ștefănescu: Legile justiției nu sunt pentru masa gigantică de români ci pentru persoane cu nume și prenume

PNL

Hilde Brandl, președintele Organizației Oamenilor de Afaceri liberali din București, îi dă replica secretarului general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, după ce acesta a susținut la Digi24 că modificările care se aduc abuzului în serviciu nu sunt cu dedicație pentru Liviu Dragnea, ci sunt menite să beneficieze de ele „masa gigantică de români”.

„Liderii PSD ne prezintă modificările la legile justiției ca pe un fapt pe care românii abia îl așteptau. Pur și simplu românilor nu le mai pasă de inflație, de inundații, de ROBOR, de creșterea prețurilor la energie electrică și la gaze naturale,  le pasă doar de dezincriminarea abuzului în serviciu. Nimic mai fals”, spune Hilde Brandl, președintele organizației oamenilor de afaceri liberali din București.

Brandl susține că „Legile justiției nu sunt pentru masa gigantică de români ci pentru persoane cu nume și prenume”

“În realitate, aceste modificări se fac pentru persoane cu nume și prenume. Îi știm, îi vedem la televizor, sunt marii oameni politici de ieri și de azi și răspund la numele Liviu Dragnea, Sevil Shhaideh, Mihnea Costoiu, Monica Pop, Nicușor Constantinescu, Ioan Oltean, Sergiu Diacomatu, Marko Attila, Cristian Popescu Piedone ș.a.”, atrage atenția Brandl.

“Este indecent să afirmi că masa gigantică de români se asociază cu faptele penale ale unor politicieni din România și că principala dorință a românilor este să se modifice legile penale astfel încât persoane precum Dragnea Liviu să nu mai plătească pentru faptele lor”, arată Brandl.

“Numai o clasă politică cu o gândire profund coruptă poate spune că are ca aliat poporul român atunci când modifică legile în interesul celor care încalcă legea”, încheie Brandl.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.