Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hillary Clinton a scos ARMA SECRETĂ: Ce cuvinte folosește în ULTIMUL CLIP / VIDEO

captura Twitter
hillary clinton

Candidata democrată la alegerile prezidenţiale din Statele Unite, Hillary Clinton, le cere americanilor în ultimul său clip electoral 'să facă istorie împreună', transmite luni DPA.

''Nu este vorba doar de numele meu şi numele oponentului meu de pe buletinul de vot. Este vorba de tipul de ţară pe care îl vrem pentru copiii şi nepoţii noştri: Este o Americă întunecată şi care provoacă discordie sau este una plină de speranţă şi incluzivă? În aceste alegeri sunt testate valorile noastre fundamentale'', afirmă candidata democrată în clipul electoral de două minute, difuzat luni de media americane.

Citește și: Iubita unui celebru cântăreț român face VIDEOCHAT cu o prietenă / VIDEO

''În această seară vă cer votul şi mâine haideţi să facem istorie împreună!'', mai spune în clip Hillary Clinton, care în cazul câştigării alegerilor prezidenţiale de marţi, 8 noiembrie, va deveni prima femeie care ajunge preşedinte din istoria SUA.

În ultimele zile, atenţia candidaţilor s-a concentrat pe 'statele cheie' (aşa-numitele swing states), care sunt decisive în alegerea preşedintelui Statelor Unite. Câştigătorul va fi decis pe baza aşa-numitelor voturi electorale acordate câştigătorului din fiecare stat, mai degrabă decât celui mai popular candidat la nivel naţional.

Citește și: E VIRGINĂ la 30 de ani și și-a pus silicoane: Sora Iuliei de la Abracadabra / FOTO HOT

Candidatul republican Donald Trump şi-a început ziua de luni în statul Florida înainte de a se îndrepta spre Carolina de Nord, Pennsylvania, New Hampshire şi Michigan, în timp ce Hillary Clinton s-a aflat în Pennsylvania înainte de a merge în Michigan, după care revine în Pennsylvania şi apoi se îndreaptă spre Carolina de Nord.

Cursa electorală s-a intensificat în ultimele zile. Hillary Clinton încă este considerată favorită pentru a obţine minimul necesar de 270 din cele 538 de voturi electorale. În cele mai recente sondaje de opinie efectuate la nivel naţional, candidata democrată deţine un avans de cel puţin două puncte procentuale în faţa candidatului republican, transmite agerpres.ro.

Citește și: Cuplurile care ascultă muzică împreună au o viață sexuală mai bună

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.