Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hillary Clinton, după audierea FBI: Sunt încântată

Hillary Clinton_Chicago_Speech

Hillary Clinton s-a declarat - duminică -'încântată' că a putut să răspundă sâmbătă poliţiei federale americane (FBI) care anchetează modul în care a utilizat ea o mesagerie privată când era secretar de stat, dar a refuzat să comenteze informaţiile potrivit cărora ea nu ar fi urmărită, relatează AFP. 

"Este un lucru pe care îmi propusesem să-l fac încă din august anul trecut, am dorit s-o fac şi sunt încântată că am avut oportunitatea să ajut Ministerul Justiţiei să-şi finalizeze examinarea', a declarat candidata democrată la Casa Albă într-un interviu acordat canalului NBC, difuzat duminică, dar înregistrat în ajun. 

Ea a reiterat că 'nu a primit niciodată sau trimis documente marcate ?clasificat''. 

Potrivit unui apropiat, audierea sa la sediul FBI din Washington sâmbătă dimineaţa a durat aproape trei ore şi jumătate

Întrebată despre informaţiile din presă potrivit cărora ea va scăpa de urmăriri penale şi despre sfârşitul anchetei în două săptămâni, fosta Primă Doamnă a SUA a refuzat să comenteze. 

'Nu am cunoştinţă de vreun calendar, aceasta depinde în întregime de minister', a spus ea pentru NBC. 

Referindu-se la întâlnirea între soţul ei, ex-preşedintele Bill Clinton, şi ministrul justiţiei, Loretta Lynch, la începutul săptămânii, ea a precizat că a aflat despre aceasta din presă. 

Fostul preşedinte, al cărui avion fusese parcat luni în apropierea celui al Lorettei Lynch pe aeroportul din Phoenix (statul american Arizona), a urcat în avionul acesteia pentru a discuta cu ea. Cei doi se cunosc bine şi de mult timp. 

'A fost o scurtă întâlnire întâmplătoare pe tarmacul unui aeroport', a spus Hillary Clinton, precizând că soţul ministrei se afla acolo şi că ei au discutat despre nepoţi - soţii Clinton tocmai deveniseră bunici pentru a doua oară - şi despre golf. 

'Nu au discutat despre ancheta Ministerului Justiţiei. Ştiu că unii, totuşi, au acordat altă semnificaţie acestei întâlniri', a spus ea. 'Ministrul şi soţul meu au declarat că nu ar mai face asta dacă s-ar putea întoarce în timp', a relevat ea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.