Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hillary Clinton e sigură pe ea: 'Voi fi candidata partidului meu'

Hillary Clinton Saunders

Hillary Clinton s-a arătat joi convinsă că va purta culorile Partidului Democrat la prezidenţialele din noiembrie, potrivit unui interviu în cursul căruia a mai afirmat că Donald Trump nu este competent să conducă Statele Unite, relatează AFP. "Voi fi candidata partidului meu", a spus ea într-un interviu acordat canalului CNN, în contextul în care urmează să aibă loc mai multe primare până la Convenţia democraţilor, iar adversarul său Bernie Sanders rămâne în cursă. "S-a făcut. Este imposibil să nu fiu eu", a subliniat fosta Primă Doamnă, conform Agerpres.

 

"Am primit cu trei milioane de voturi mai mult decât el, am un avans de nedepăşit în număr de delegaţi", a menţionat ea, reamintind că, la rândul său, în iunie 2008 s-a retras din faţa senatorului Barack Obama, însă fără să spună că a aşteptat câteva zile după ultimele primare pentru a-şi recunoaşte înfrângerea.

 

"Atunci când m-am retras şi m-a alăturat senatorului Obama, aproape 40% dintre simpatizanţii mei spuneau că nu vor putea vota niciodată pentru el. Am muncit din greu ca să îl ajut şi sunt sigură că senatorul Sanders va face la fel", a adăugat ea, îndemnându-l pe Bernie Sanders să îşi respecte cuvântul dat de a face "totul posibilul pentru a-l învinge pe Donald Trump".

 

De asemenea, în acest interviu Hillary Clinton l-a criticat vehement pe posibilul său adversar republican, Donald Trump, afirmând că nu este competent pentru a-şi asuma preşedinţia SUA.

 

"Ameninţarea pe care o reprezintă pentru ţara noastră, democraţia noastră, economia noastră... Aştept din partea senatorului Sanders să facă ce a spus că va face", a mai afirmat ea.

 

Cu toate că nu a atins încă majoritatea de 2.383 de delegaţi necesară pentru învestitura prezidenţială din partea democraţilor, Hillary Clinton va depăşi cu siguranţă acest prag cu ocazia primarelor de la 7 iunie, deoarece în prezent are 2.295.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.