Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul președinte Bill Clinton era acasă, iar soția sa Hillary în campanie electorală, atunci când a fost interceptat coletul cu bombă

New York Times
Hillary Clinton

Hillary Clinton se afla în campanie, în favoarea Partidului Democrat, înaintea alegerilor de la jumătate de mandat, prevăzute peste mai puţin de două săptămâni, şi nu la reşedinţa familiei de la periferia New Yorkului, atunci când a fost interceptat un colet care-i era adresat, dar care a fost ”interceptat” de Secret Service, relatează The Associated Press, informează News.ro.

Fostul preşedinte american Bill Clinton se afla, însă la locuinţa familiei, la Chappaqua, la New York, atunci când a fost interceptat pachetul la o instalaţie aparţinând comitatului Westchester, la New York.

Aceste informaţii au fost dezvăluite de către o persoană la curent cu programului fostului şef al statului, sub protecţia anonimatului, care nu a fost autorizată să vorbească în mod public.

Coletul a fost verificat la instalaţia respectivă şi nu a ajuns la locuinţa familiei Clinton, potrivit acestei surse.

Secret Service a anunţat că pachetul a fost descoperit în cursul unei proceduri de verificare de rutină şi că familia Clinton nu avea cum să-l primească.

Hillary Clinton organizează miercuri o acţiune de colectare de fonduri în favoarea candidatei democratei din Florida în Congres Donna Shalala.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.