Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hillary Clinton se întoarce la treabă după o pauză de câteva zile

captura Twitter
hillary clinton

Candidata democrată la alegerile prezidenţiale din SUA, Hillary Clinton, îşi va relua vineri activităţile prevăzute în campania sa electorală, după ce a luat o pauză de câteva zile pentru a se recupera după o pneumonie, a relatat MSNBC, citat de Reuters.

Clinton ar urma să participe la evenimentul 'Black Women's Agenda' organizat la Washington, dar ea a precizat că încă nu se simte bine şi că programul ar putea suferi modificări.

Citește și: România e vizată direct: Donald Tusk anunță că summitul UE va fi un 'punct de cotitură'

Pe de altă parte, un protestatar a fost lovit cu pumnul în faţă la un miting electoral al candidatului republican Donald Trump în statul Carolina de Nord, după ce miliardarul american a denunţat afirmaţii recente ale lui Hillary Clinton la adresa alegătorilor republicani.

Hillary Clinton a apreciat vineri că jumătate dintre susţinătorii lui Donald Trump fac parte din 'coşul celor jalnici', ce reuneşte persoanele rasiste, homofobe, xenofobe şi islamofobe. Ea a făcut aceste comentarii la un eveniment pentru strângere de fonduri organizat la New York. ''Vorbind pur şi simplu la modul general, puteţi pune jumătate dintre susţinătorii lui Trump în ceea ce eu numesc 'coşul celor jalnici'. Din păcate, există astfel de oameni, iar el (Donald Trump) i-a ridicat. Unii dintre aceşti oameni sunt irecuperabili, dar ei nu reprezintă America'', a spus fostul secretar de stat american.

''Niciodată în istorie un candidat prezidenţial dintr-un partid important nu a demonizat într-un mod atât de vicios alegătorul american'', a spus Trump, adresându-se simpatizanţilor săi din oraşul Asheville (Carolina de Nord), cu puţin timp înaintea izbucnirii unor proteste la adresa sa.

Publicaţia locală Asheville's Citizen-Times a relatat că patru persoane au fost arestate la acest miting, iar poliţia a confirmat numele a trei adulţi menţionaţi în articol, nu însă şi locul arestării.

Dispute între susţinătorii candidatului republican şi cei ai candidatei democrate au avut loc cu ocazia mai multor mitinguri electorale ale lui Donald Trump organizate în ultimele luni, anunță Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.