Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hillary Clinton trece pe teoria CONSPIRAȚIEI și ACUZĂ: FBI m-a învins!

New York Times
Hillary Clinton

Hillary Clinton, învinsă de Donald Trump în alegerile prezidenţiale defăşurate marţi în Statele Unite, l-a acuzat sâmbătă pe şeful FBI că a dat o lovitură campaniei sale când a anunţat că a descoperit noi e-mailuri, au informat mai multe media americane, scrie AFP.

Vezi și: Analist politic, declarație ȘOC: Putin își pregătește plecarea de la conducerea Rusiei. Ce a urmat

"Sunt multe motive pentru care alegeri ca acestea nu au reuşit", a explicat fosta candidată democrată la Casa Albă în cursul unei teleconferinţe cu comisia de finanţe a campaniei ale şi donatorilor, a făcut cunoscut unul dintre participanţi site-ului de informaţii Quartz, relatează agerpres.

"Analiza noastră arată că îndoielile provocate de scrisoarea lui Jim Comey (directorul FBI) au fost nefondate şi au oprit elanul nostru", a declarat ea, potrivit acestui participant. 

În ce priveşte a doua scrisoare a şefului poliţiei federale, prezentată publicului cu două zile înainte de alegeri, în care o exonera pe Hillary Clinton de orice urmărire penală, nu a făcut decât să întărească mobilizarea partizanilor lui Donald Trump, dar nu a schimbat părerea alegătorilor, conform aceleaşi surse. Această scrisoare a fost "un real element de motivare pentru alegătorii lui (Donald) Trump", a spus ea. 

După examinarea noilor e-mailuri, directorul FBI a scris la 6 noiembrie că îşi menţine poziţia din iulie, potrivit căreia nu există motive să o pună sub acuzare pe Hillary Clinton pentru utilizarea unui cont de mesagerie privat în perioada în care a ocupat funcţia de secretar de stat al SUA. 

Informaţiile FBI au fost prea greu de depăşit de către echipa lui Hillary Clinton, a afirmat un donator la postul CNN. Candidata a recunoscut însă că aceste evenimente nu au fost singurele obstacole cu care s-a confruntat, potrivit sursei amintite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.