Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Honda a prognozat o creştere cu 6% a profitului operațional pentru anul fiscal curent

The News Wheel
Honda

Honda a prognozat miercuri o sporire cu 6% a profitului operațional pentru anul fiscal curent, datorită eforturilor de reducere a costurilor și restructurării rețelei de producție din Europa a companiei, informează Reuters, potrivit mediafax.

Citește și: Anunț făcut de Viorica Dăncilă! ‘Vom aproba astăzi noi măsuri pentru organizarea și desfășurarea în bune condiții a celor două scrutine din 26 mai 2019’

Producătorul auto a anunțat că încearcă reducerea cu 10% a costurilor mondiale de producție, până în 2025, precum și numărul de variații ale modelelor, subliniind presiunile asupra costurilor cu care se confruntă producătorii auto tradiționali, activând într-o piață care este remodelată de companii de tehnologie și ride-sharing (folosire în comun a mașinilor).

Citește și: Un fost ofițer SRI aruncă-n aer propunerea interimară la Justiție a Vioricăi Dăncilă: ‘Ne-am tâmpit de tot?’

Honda se așteaptă ca profitul să crească la 7 miliarde de dolari (770 de miliarde de yeni) în anul fiscal care se va încheia în martie 2020, comparativ cu media de aproximativ 7,5 miliarde de dolari (834 de miliarde de yeni), rezultată din estimările a 22 de analiști, compilate de Refinitiv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.