Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hong Kong, măsură DRASTICĂ impusă locuitorilor din provincia chineză în care a izbucnit coronavirusul

Operation World
Hong Kong

Hong Kong va interzice accesul locuitorilor din provincia chineză în care a izbucnit coronavirusul

Hong Kong va interzice, de luni, accesul locuitorilor provinciei chineze Hubei în care a izbucnit epidemia cu noul coronavirus, pentru a împiedica răspândirea rapidă a infecției, anunță agenția Reuters, anunță MEDIAFAX.

Autoritățile din sănătate din întreaga lume iau măsuri să prevină o pandemie, după ce peste 2.000 de persoane au fost infectate cu noul coronavirus, iar 56 au decedat.

Citește și: Reacția lui Nicolae Ciucă după cutremurul devastator din Turcia: Armata României, pregătită să intervină la solicitarea Ankarei

Câteva cazuri au fost înregistrate în alte țări, inclusiv Tailanda, Australia, Statele Unite și Franța, însă nu au existat decese în afara Chinei.

Primarul din Wuhan, orașul care a fost punctul zero al declanșării infecției cu noul coronavirus, a afirmat că se așteaptă să apară alte 1.000 de cazuri.

Citeşte şi: HARTA PANDEMIEI CU CORONAVIRUS - Indică locurile cu cele mai multe cazuri confirmate şi decese produse de virus

Guvernul din Wuhan va grăbi construirea unor spitale specializate care să aibă grijă de pacienții infectați, a spus Zhou Xianwang presei, citat de Reuters. Wuhan, un oraș cu o populație de 11 milioane și capitala provinciei Hubei, a fost închis pentru a încerca să țină sub control epidemia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.