Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția lui Nicolae Ciucă după cutremurul devastator din Turcia: Armata României, pregătită să intervină la solicitarea Ankarei

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Nicolae Ciucă

Armata României este alături de Turcia şi va răspunde oricând, în orice situaţie dificilă, la orice solicitare venită de la Ankara pentru a sprijini un popor prieten, partener şi aliat, a afirmat Nicolae Ciucă, ministrul Apărării Naționale, în condițiile în care statul turc a fost lovit de un cutremur de 6,8 grade, soldat cu zeci de morți și peste 1.400 de răniți.

„Sunt alături de poporul turc şi sunt profund îndurerat de tragedia produsă de cutremurul care a lovit Estul Turciei, soldat cu numeroase pierderi de vieți omenești. Un stat prieten, un aliat important se confruntă cu prejudicii materiale considerabile.

Florin Cîțu a EXPLODAT, după ce a văzut lovitura pregătită de Daniel Zamfir: aruncă în aer România

Armata României este alături de Turcia şi va răspunde oricând, în orice situaţie dificilă, la orice solicitare venită de la Ankara pentru a sprijini un popor prieten, partener şi aliat.

Transmit întreaga mea compasiune pentru cei care au fost răniți și către familiile care i-au pierdut pe cei dragi. Vă asigur, domnule ministru Hulusi Akar, de întreaga susţinere a poporului român şi a Armatei României în eforturile Turciei de a depăşi acest moment dificil”, a scris ministrul Nicolae Ciucă, sâmbătă, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.