Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Horia Constantinescu, despre intrarea în politică: Dacă mi se va cere să particip, cu siguranţă voi respecta acea decizie

Inquam Photos / Octav Ganea
horia constantinescu anpc

Horia Constantinescu, despre intrarea în politică: Dacă mi se va cere să particip, cu siguranţă voi respecta acea decizie

Şeful ANPC, Horia Constantinescu, a declarat miercuri, despre o candidatură, că dacă i se va cere să participe, fie în administraţie publică locală sau o altă variantă administrativă, cu excepţia Bucureştiului, cu siguranţă va respecta acea decizie şi a precizat că i s-ar potrivi mai degrabă ceva în provincie.

”Da, mi-ar plăcea şi o spun într-un mod foarte asumat, ca la un moment dat să pot să administrez şi ceva pe care la un moment dat să îl las în urmă şi să fie ceva palpabil”, a spus şeful ANPC în emisiunea Proiect de ţară: România, de la Prima News, întrebat dacă are vreo ambiţie politică.

Despre zona în care s-ar implica, Horia Constantinescu a precizat administraţia sau o zonă cu activitate mai intensă.

El a menţionat că nu a avut discuţii până la acest moment privind o candidatură şi că i se pare prematur în acest moment. ”Vom vedea, în urma sondajelor (..) Trebuie făcută o analiză pertinentă”, a mai spus şeful ANPC.

Întrebat dacă ar lua în calcul o candidatură la un sector al Capitalei, sau la Cluj, Horia Constantinescu a răspuns: ”Nu am luat nici în visele mele ascunse în calcul varianta candidaturii la un sector din Bucureşti, mai ales la Primăria Generală. Cred că mi s-ar potrivi eventual ceva în provincie, nu într-un Bucureşti tumultuos de care eu am vrut să scap în 2012 când m-am mutat la Constanţa”.

Horia Constantinescu a mai spus că singura legătură a sa cu Clujul este că tatăl său s-a mutat acolo.

”Dacă mi se va cere să particip la oricare dintre variante, şi anume fie în administraţie publică locală sau o altă variantă, admiistrativă, cu excepţia Bucureştiului pentru că nu cred că mă potrivesc, cu siguranţă voi respecta acea decizie”, a mai spus Horia Constantinescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.