Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Horia Tecău a rămas fără partenerul de dublu: Jean-Julien Rojer face echipă cu Aisam-Ul-Haq Qureshi, la Barcelona

 Horia Tecău  Jean-Julien Rojer

Tenismenul Horia Tecău este accidentat de mai mult timp, astfel că olandezul Jean-Julien Rojer a fost nevoit să-şi caute alt partener pentru turneul de 500 de puncte de la Barcelona. În Catalonia, Rojer, locul 9 ATP de dublu, îl va avea coechipier pe Aisam-Ul-Haq Qureshi din Pakistan, locul 30 ATP, fost coleg cu Florin Mergea.

De altfel, Mergea şi Qureshi sunt deţinătorii trofeului la Barcelona. În 2017, ei i-au întrecut în semifinale pe Tecău şi Rojer, anunță News.ro.

Exceptând Cupa Davis, acesta este primul turneu la care Rojer nu îl are alături pe Tecău după competiţia de la Stockholm, din octombrie 2017. Atunci, olandezul a evoluat tot împreună cu jucătorul pakistanez şi au ajuns până în finală.

Din cauza accidentării suferite la piciorul drept, Tecău, locul 11 ATP la dublu, nu a putut evolua în întâlnirea România - Maroc, care a avut loc în 7 şi 8 aprilie, în Cupa Davis.

"Cu părere de rău anunţ că nu voi putea merge la Cluj, cu echipa de Cupa Davis. Este o decizie grea, luată dupa mai multe investigaţii. O accidentare care persistă de câteva săptămâni s-a agravat şi urmează două săptămâni de fizioterapie intensă", spunea Tecău, la 4 aprilie.

Tenismenul român nu a putut să se recupereze nici pentru turneul de la Monte Carlo, de săptămâna trecută, astfel că el şi Rojer au declarat forfait înainte primului meci.

La ediţia din acest an a competiţie catalane, Rojer şi Qureshi vor evolua în primul tur împotriva perechii spaniole Jaume Munar/Tommy Robredo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.