Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Horia Tecău nu a respectat nici el normele și s-a infectat

horia tecau

Horia Tecău a anunţat, marţi seara, pe Facebook, că a fost testat pozitiv la COVID-19.

''În urma unui control de rutină, am fost testat pozitiv la COVID-19. Nu am niciun simptom, dar îi îndemn pe toţi cei care au fost în contact apropiat cu mine în ultimele zile să se testeze. Pentru moment m-am autoizolat până voi efectua un nou test'', a precizat Tecău în reţeaua de socializare amintită.

Citește și: Beatrice Mahler, declarație absolut șocantă: ‘Intrăm în gardă fără locuri, trebuie să intubăm pacienții pe secție’

Horia Tecău (35 ani), numărul 21 mondial la dublu, nu a mai jucat de luna trecută, când pierdea alături de olandezul Jean-Julien Rojer în optimi la Roland Garros.

Vicecampionul olimpic de la Rio (alături de Florin Mergea) este al treilea jucător român de top care este testat pozitiv la noul coronavirus, după Simona Halep şi Ana Bogdan. Halep a declarat, luni, că s-a refăcut după ce a suferit de Covid-19.

Citește și: Stelian Tănase îl desființează pe primarul Brașovului, Allen Coliban, după ce a mințit în CV: Este un impostor, pur și simplu – un mare mincinos.

Jucătoarea de pe locul 2 WTA a precizat, la 31 octombrie, că este purtătoare a virusului Sars-CoV-2.

Alţi sportivi români cunoscuţi testaţi pozitiv la COVID-19 au fost handbalista Cristina Neagu, înotătorul Robert Glinţă, luptătorul Alin Alexuc, gimnasta Larisa Iordache sau campionul naţional de raliuri Simone Tempestini.

Citește și: Marcel Ciolacu a explodat la adresa lui Ludovic Orban: ‘V-aţi bătut joc de oameni! Aţi scos bătrânii care muncesc din greu în frig şi ploaie cu deciziile voastre aberante’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.