Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hoţ de buzunare, prins în flagrant de un poliţist din Bârlad (video)

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Un bărbat în vârstă de 31 de ani a fost prins în flagrant de un poliţist în timp ce comitea un furt într-un spaţiu comercial situat în zona centrală a municipiului Bârlad.

"Un poliţist din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Bârlad a surprins şi reuşit prinderea în flagrant delict a unui bărbat care ar fi săvârşit o infracţiune de furt, în zona unui spaţiu comercial situat în vecinătatea unui hotel. Poliţistul a realizat prinderea în flagrant delict a bărbatului care, profitând de aglomeraţia generată de pătrunderea într-un spaţiu comercial, ar fi sustras de la o persoană vătămată, o femeie de 74 de ani, din comuna Puieşti, suma de 530 de lei. Prejudiciul cauzat prin săvârşirea infracţiunii a fost recuperat integral, fiind restituit persoanei vătămate. Ca urmare a administrării probatoriului, faţă de bărbatul cercetat a fost luată măsura reţinerii, pentru 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunerea dispunerii unei măsuri preventive", precizează un comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vaslui.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, potrivit Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.