Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hoți ingenioși la Alba: își ascundeau bunurile furate într-un scaun cu rotile

s560x316_Scaun_rotile

Un bărbat şi o tânără dintr-un sat din Alba sunt cercetaţi de poliţişti după ce au sustras diverse bunuri din incinta unui magazin din municipiul reşedinţă, pe care le-au ascuns într-un compartiment special amenajat sub şezutul unui scaun cu rotile, potrivit unui comunicat transmis, luni, AGERPRES, de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, informează Agerpres.

"La data de 30 ianuarie, poliţiştii din Alba Iulia au fost sesizaţi, prin 112, cu privire la faptul că agenţii de pază ai unei societăţi comerciale din Alba Iulia au surprins două persoane care ar fi sustras bunuri din incinta magazinului. Din primele cercetări a rezultat că un bărbat, de 42 de ani, şi o tânără, de 29 de ani, ambii din comuna Şibot, în timp ce se aflau în incinta unei societăţi comerciale din Alba Iulia, ar fi sustras obiecte sanitare, scule, seturi de cuţite, obiecte de feronerie şi de igienă, în valoare de 958 de lei, pe care le-ar fi ascuns într-un compartiment special amenajat, aflat sub şezutul scaunului cu rotile în care se afla bărbatul", se menţionează în comunicat.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

Cercetările sunt continuate faţă de cele două persoane sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.