Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hoți săltati cu mascații la Constanța: furau componente auto de la mașini parcate în Constanța

Pressalert.ro
Mascati

Șase bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 35 de ani sunt cercetați de polițiști, fiind bănuiți că au furat componente auto de la mașini parcate în mai multe localități din județul Constanța. Polițiștii din Constanța au făcut joi 7 percheziții domiciliare în Medgidia, Cernavodă și în comuna Mircea Vodă, într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat, scrie Mediafax.

Citește și: Ca în scenarii de film: polițiștii au descins acasă la o tânără de numai 18 ani, care s-a îmbogățit ilegal cu 100.000 de lei

Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada iunie-iulie 2022, 6 bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 35 de ani, au furat sistemul catalitic de la mai multe autoturisme și autoutilitare, care se aflau parcate în municipiul Constanța, orașul Cernavodă și localitatea Valu lui Traian. În urma perchezițiilor, au fost confiscate două autoturisme, despre care există indicii că ar fi fost utilizate la săvârșirea infracțiunilor, mai multe telefoane mobile, precum și bunuri cu valoare probatorie.

Șapte persoane au fost duse la audieri, urmând ca la finalizarea cercetărilor procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța să dispună măsurile legale care se impun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.