Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hoțul care a PRĂDAT o jurnalistă România TV de Ziua Națională, la Alba Iulia, a fost prins: Omul era din Bacău

catuse politie

Un bărbat din Bacău a fost reţinut pentru furt după ce ar fi sustras portmoneul unei jurnaliste care participa la manifestările din Alba Iulia din 1 Decembrie, acesta urmând să fie prezentat marţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Potrivit unui comunicat transmis marţi AGERPRES de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, la data de 6 decembrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au identificat şi reţinut un bărbat de 57 de ani, din comuna Horgeşti, judeţul Bacău, care este bănuit de săvârşirea unei infracţiuni de furt.

Citește și: ASTA E ȚARA cu care ne mândrim? Reporteriță România TV, PRĂDATĂ de hoți, la parada de 1 Decembrie, de la Alba Iulia

"În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, la data de 1 Decembrie 2021, în jurul orei 12.00, în timp ce se afla în Cetatea Alba Carolina, ar fi sustras, din rucsacul unei tinere, portmoneul în care avea carduri, documente şi o sumă de bani", se menţionează în comunicat.

Potrivit sursei citate, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.