Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hrebenciuc nu mai rezista si coopereaza cu DNA

dosare

Fosta eminenta cenusie a PSD a devenit colaborator de baza a DNA. El o ia astfel pe urmele altor oameni ajunsi pe mana procurorilor care spera ca printr-o colaborare cu autoritatile judiciare sa obtina o condamnare mai blanda.

Potrivit informatiilor din zona anchetei... Viorel Hrebenciuc ar fi denunțat deja la DNA dedesubturile finanțării ilegale a campaniei prezidențiale a lui Mircea Geoană. Fostul deputat ar  fi dezvăluit detalii financiare despre rolul miliardarului Ioan Niculae, dar și despre baronul de Brăila, Gheorghe Bunea- Stancu, dar si multe alte fapte de corupție în care sunt implicați mai mulți membri PSD si nu numai.

"In acest moment multi tremura auzind ca Hrebenciuc s-a pocait si colaboreaza. A dat detalii importante si pare ca e dispus sa mearga mult mai departe", sustine pentru stiripesurse.ro un apropiat al anchetei legate de jaful de la ANRP pentru care Hrebenciuc a fost saltat si incarcerat.

Si colegul sau intr-ale coruptiei, deputatul Ioan Adam a dat detalii importante despre coruptia din randul magistratilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.