Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hrebenciuc, OUT! Zgonea isi freaca palmele si s-ar vedea sef la PSD

zgonea

Presedintele Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea si-a prezentat punctul de vedere privind stenogramele DNA in care Viorel Hrebenciuc si Dan Sova discutau despre inlaturarea sa din cursa pentru sefia PSD, pentru a se asigura ca Sova il va urma pe Victor Ponta in fruntea partidului. Desi a spus ca nu doreste sa comenteze, discursul sau despre parcursul sau in PSD, despre apropierea si daruirea sa fata de membrii PSD a sunat mai de graba ca un discurs de lansare in cursa interna pentru functia suprema in PSD.

"Domnul Hrebenciuc mi-a spus ca discutia nu a ajuns in aceasta zona si ca nu are nicio legatura. (...) Nu exista un parlamentar sau un presedinte de organizatie judeteana care sa poata influenta sa puna un presedinte al PSD.

Citeste si: STENOGRAME - Cum negocia Viorel Hrebenciuc șefia PSD

Stiu acest partid si particip de 20 de ani la campaniile electorale la nivel national. Am fost si inaintea alegerii presedintilor Iliescu, Nastase si Geoana si Ponta si nu se poate ca un om intr-un partid atat de mare sa poata sa influenteze o decizie intr-un congres.

Eu fac campanie din 2000 la nivel national. Am mers in toate satele si toate comunele, probabil ca dupa domnul Geoana, domnul Nastase, domnul Ponta, domnul Iliescu - sunt vicepresedintele partidului care a fost cam in 80% din satele din Romania, asa incat - Zgonea nu e un nume pe care il gasesti pe toate gardurile - asa incat 70% din oamenii din partid ma cunosc personal. E normal ca oamenii te cunosc, nu esti asa un simplu om de pe strada.

Spre deosebire de ceilalti eu sunt un om crescut in partid de jos. Eu merg cu partidul si niciodata eu pe terenul de lupta nu imi las prizonieri si nu imi las oamenii care cad. Suntem o echipa care mergem impreuna si la bine si la rau. Oamenii astia m-au invatat sa ma abtin cand trebuie, sa imi vad lungul nasului si sa fac treaba pentru Romania. Partidul este familia mea", a spus Valeriu Zgonea, parca tradand dorinta sa de a ajunge presedintele PSD.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.