Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hubert Hurkacz s-a calificat în semifinalele turneului de tenis ATP 1000, de la Miami

tenis

Polonezul Hubert Hurkacz (37 ATP) s-a calificat joi seara în semifinalele turneului de tenis ATP 1000, de la Miami, învingându-l în sferturile de finală pe grecul Stefanos Tsitsipas, în trei seturi, cu 2-6, 6-3, 6-4.

Grecul și-a adjudecat primul set în mod categoric, luând două break-uri și dominând întregul set, polonezul fiind pus în situația de a salva alte 8 mingi de break, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Florin Cîțu: ‘Cel mai important sprijin pe care Guvernul îl poate da specialiștilor de la Cantacuzino este să îi lase să își facă treaba, să nu îi încurce cu decizii politice’

În setul 2 situația s-a schimbat radical, Hurkacz îmbunătățindu-și semnificativ returul. După ce a pierdut în primă instanță pe propriul serviciu, polonezul a recuperat în game-ul 4 și a egalat, 2-2. În game-ul 6 a dat primul semn că poate mai mult, când a ratat o șansă de break, ce l-ar fi pus în avantaj. Nu a mai ratat în game-ul 8, când a revenit de la 0-40, a făcut break-ul și apoi a închis setul, egalând.

Scenariul s-a repetat în game-ul 5 al decisivului. Tstsipas a avut 40-0, însă polonezul a egalat, 40-40, a mai anulat un avantaj al grecului și apoi a realizat break-ul. Suficient cât să poată duce setul la final, câștigându-și apoi doar game-urile pe propriu serviciu și, implicit, setul și meciul.

Hubert Hurkacz l-a eliminat pe favoritul numărul 2, completând colecția de capi de serie scoși din cursă la Miami, după ce în tururile anterioare i-a învins pe canadianul Denis Shapovalov (cap de serie 6) și pe Milos Raonic (cap de serie 12).

În semifinală, polonezul îl va întâlni pe câștigătorul partidei dintre Sebastian Korda (87 ATP) și Andrey Rublev (8 ATP).

În cealată semifinală s-au calificat Roberto Bautista-Agut (12 ATP) și Jannik Sinner (31 ATP).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.