Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hunedoara: Organizaţia judeţeană PNL a depus candidaturile pentru alegerile parlamentare

Facebook
pnl

Conducerea organizaţiei judeţene PNL Hunedoara a depus miercuri la Biroul Electoral Judeţean de Circumscripţie listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare din acest an, la Senat primul loc fiind ocupat de fostul prefect Vasilică Potecă, iar la Camera Deputaţilor de secretarul de stat Vetuţa Stănescu, notează Agerpres.

"PNL Hunedoara propune o echipă de oameni competenţi, care se vor implica în Parlament pentru ca judeţul nostru să fie reprezentat aşa cum se cuvine, pentru ca Hunedoara să beneficieze de investiţiile pe care le merită, în acord cu interesele tuturor hunedorenilor", a declarat preşedintele interimar al organizaţiei judeţene, Vetuţa Stănescu.

Citește și: Ludovic Orban, reacție despre faptul că Traian Berbeceanu nu este înalt funcționar public: ‘Rezervorul de înalți funcționari publici este foarte restrâns’

Alături de Vetuţa Stănescu, lista candidaţilor la Camera Deputaţilor este completată pe locul doi de către fostul preşedinte al PNL Hunedoara, deputatul Lucian Heiuş, iar pe locul trei de primarul comunei Crişcior, Ovidiu Furdui. Lista continuă cu Doris Visirin, Vlad Lăutaru, Dorin Petresc, Cosmin Olăraşu şi Ioan Cristea.

La Senat, pe locul doi al listei se află profesoara Lucica Muntean, iar pe locul al treilea medicul Ioan Dorin Petrui. Aceştia sunt urmaţi de Ion Mircea Rovinar şi Anca Lupu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.