Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hunor: Listele suplimentare n-au ce căuta în OUG privind alegerile în diaspora

vot_alegeri

Includerea listelor suplimentare în OUG privind alegerile în străinătate este un risc uriaş  declară preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, care anticipează un scandal după alegerile parlamentare.

Kelemen Hunor precizează la RFI că listele suplimentare nu au ce căuta în OUG: "Sunt aspecte care eu cred că trebuie rezolvate prin Ordonanţă de Urgenţă şi sunt câteva lucruri care din punctul meu de vedere nu au ce căuta în OUG, dar este treaba Guvernului, că noi nu putem împiedica Guvernul să dea Ordonanţe de Urgenţă. De exemplu, listele suplimentare n-au ce căuta în acest moment în acest sistem gândit prin prisma legii alegerilor parlamentare. Secţii de votare peste tot, da".

Kelemen consideră ca includerea listelor suplimentare în OUG ar ”lasa loc de o manipulare uriaşă. De aceea, listele suplimentare, aşa cum nici în România nu se poate vota prin corespondenţă din păcate şi se poate vota prin corespondenţă din străinătate şi noi am susţinut acest lucru, cu listele suplimentare iarăşi lucrurile stau la fel. Este un risc uriaş şi veţi vedea scandalul după alegerile parlamentare pe aceste liste suplimentare. De aceea, eu i-am spus şi doamnei ministru când am discutat, în afară de listele suplimentare cu celelalte prevederi sunt de acord", spune liderul UDMR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.