Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Și-a găsit IDOLUL: George Simion se compară cu premierul Ungariei Viktor Orban: 'Susţinem aceeaşi ideologie. Pentru noi are o valoare de model însuşi Fidesz'

AUR
George Simion

Liderul AUR George Simion dă cărțile pe față. Acesta spune răspicat că AUR susține aceleași ideologii ca Fidesz-ul lui Viktor Orban, lider pe care de altfel îl consideră un  model demn de urmat. Premierul Ungariei e ținta unui scandal uriaș cu UE, după e a dat o lege care interzice propaganda LGBT în școli.  Viziunea sa a fost însă îmbrățișată de țări precum Polonia sau Bulgaria.

ȚFidesz în sine este un model pentru noi, deoarece reprezintă păstrarea rădăcinilor creștine ale Europei”, a spus George Simion, apoi l-a lăudat pe Viktor Orban, deoarece îi place foarte mult felul în care luptă pentru poporul său și este total de acord cu declarația comună că pe care Viktor Orban și aliații săi europeni au publicat-o recent.

Am citit declaraţia comună a lui Orban, Salvini, Meloni și a mai multor politicieni – dacă ne adunăm cu toții pentru susţinerea acestor valori comune, putem avea un grup puternic. Dacă ne rupem în trei părți, nu ar fi bine. (…) Toate partidele suverane, patriotice și creștine împreună trebuie să facă aceeaşi politică la nivelul UE ”, a spus George Simion.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.