Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Și-a îngrozit fanii: Legendarul chitarist de la Aerosmith a leșinat pe scenă / VIDEO

metalinsider.net
joe perry

Chitaristul Joe Perry, cofondator al trupei Aerosmith şi membru al supergrupului The Hollywood Vampires, a fost dus de urgenţă la spital, duminică seară, după ce i s-a făcut rău pe scena Coney Island Amphitheater, New York, unde susţinea un concert.

Potrivit alternativenation.net, Joe Perry a fost transferat în stare stabilă la Columbia Presbyterian Trauma Hospital, însă motivele stării sale nu sunt cunoscute. Aparent, Joe Perry a avut o criză cardiacă, în jurul orei locale 21.30, când s-a aplecat asupra chitarei sale şi a căzut inconştient.

Viktor Orban, critici DURE la adresa Comisiei Europene

”A fost nevoit să se aşeze pe podiumul de tobe, apoi a mers în spatele unui paravan şi a leşinat”, a scris unul dintre cei prezenţi la concertul The Hollywood Vampires pe contul său de Instagram, adăugând că poliţia şi medicii l-au luat repede.

The Hollywood Vampires a continuat show-ul, în timp ce chitaristul a fost dus la spital, scrie News.ro.

Afacerile premierului Benjamin Netanyahu, în vizorul procurorului general

Reacția lui Eder, după VICTORIA din finala Euro 2016

Pe paginile de Instagram şi Facebook ale supergrupului american, din care fac parte Alice Cooper, Johnny Depp, Robert DeLeo (Stone Temple Pilots), Matt Sorum (Guns N’ Roses şi Velvet Revolver), Tommy Henriksen (Alice Cooper Band) şi compozitorul şi multi-instrumentistul Bruce Witkin, a fost publicat mesajul: ”Starea lui Joe Perry este stabilă şi el se odihneşte. Fraţii lui vampiri şi fanii îi doresc o recuperare rapidă”.

Şi Slash, colaborator al The Hollywood Vampires şi apropiat al muzicianului, a publicat pe reţelele de socializare un mesaj de încurajare pentru Joe Perry.

Joe Perry, în vârstă de 65 de ani, este membru al grupurilor Aerosmith şi The Hollywood Vampires, de la înfiinţarea acestora, din 1970, respectiv 2015.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.