Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iadul pe pământ: imagini filmate pe străzile din Gaza / VIDEO FOTO

Cel puțin 1.354 de persoane au murit în Gaza, în urma intervenției militare a Israelului, conform Ministerului palestianian al Sănătății. De asemenea, 6.049 de palestinieni au fost răniți în Gaza, iar Israelul continuă bombardamentele și pregătește o invazie terestră.

Liderii politici ai Israelului a spus că gruparea paramilitară islamistă Hamas trebuie să dispară de pe fața pământului după ce sute de militanți Hamas au invadat sâmbătă Israelul omorând peste 1000 de persoane și luând zeci de ostatici, într-o incursiune care a luat prin surprindere toate statele vecine.

Secretarul de stat american Anthony Blinken a ajuns joi în Israel și a spus că Israelul are dreptul să se apere după atacul Hamas, dar trebuie să aibă grijă și cum o face, pentru că sunt numeroși civili uciși de ambele părți.

În Fâșia Gaza problema o reprezintă densitatea extrem de ridicată a populației, lucru care sporește numărul victimelor în urma intervențiilor israeliene împotriva celulelor Hamas.

Pe rețelele de socializare au fost publicate imagini video de pe străzile din Gaza, în care se pot observa distrugerile provocate după loviturile Israelului.

Peste 10% din populația din Gaza a fost strămutată din cauza bombardamentelor. Peste două milioane de persoane locuiesc în micul teritoriu controlat politic și militar de gruparea Hamas.

content-image

content-image

content-image

content-image

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.