Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iancu Caracota (PNL): Ministrul pentru Mediul de Afaceri trebuie să demisioneze

PNL siglă

Senatorul PNL Iancu Caracota spune ca mii de mici antreprenori sunt in pericol si ministrul pentru mediul de afaceri ar trebui sa demisioneze.

„Câțiva miniștri ar trebui să-și dea demisia din Guvernul Dăncilă după ce ministerele lor au pierdut bani la rectificarea bugetară, iar printre aceștia trebuie să se găsească și Ștefan Radu Oprea, cel care din nefericire păstorește din Guvern mediul de afaceri.

Ministerului său i s-au tăiat, fără nici un fel de explicații, 243 de milioane de lei, bani care ar fi putut susține Start-Up Nation, unul dintre programele economice importante pentru sănătatea mediului de afaceri românesc. Am primit semnale din partea celor care vor să-și deschidă o afacere prin acest program că rectificarea bugetară negativă îi va afecta și pe ei. Sunt mii de mici antreprenori care sunt în pericol de a nu-și mai primi banii promiși de PSD, chiar în programul de guvernare.

Domnule ministru, vă cer să aveți o poziție publică față de această situație care creează premise pentru sufocarea acestui program util nu numai pentru cei care vor să-și deschidă un business, dar și pentru cei care își caută un loc de muncă. Poate nu ați avut timp să citiți comunicatul Ministerului de Finanțe... Vă spun eu! Ministerul dă asigurări că o serie de programe guvernamentale nu vor fi afectate, însă nu spune nici un cuvânt de programul Start-Up Nation. Nu vă îngrijorează nici măcar un comunicat oficial?!

Dacă tăcerea dumneavoastră vine din frica față de premierul Viorica Dăncilă, înseamnă că există un argument în plus să vă dați demisia. Mediul de afaceri are nevoie de un ministru care să apere, chiar și în fața prim-ministrului, întreprinzătorii vulnerabili. Micii antreprenori nu au nevoie de un ministru care stă preș, care nu suflă o vorbă atunci când activitatea instituției pe care o conduce este influențată negativ fără nici un fel de explicație”, a transmis senatorul, intr-un comunicat de presa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.