Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iancu Caracota: Românii nu vor avea de suferit în această iarnă, depozitele de gaze sunt la un nivel ridicat!

Guvernul PNL a luat toate măsurile ca în această iarnă necesarul de consum de energie pentru populație să fie asigurat. Depozitele de gaze și cărbune sunt la niveluri ridicate, neexistând pericolul ca România să nu-şi poată acoperi consumul din perioada geroasă.

Ministerul Economiei și Energiei va gestiona situația cu maximă responsabilitate pe parcursul acestei ierni, fiind pregătit să evite potențialele probleme în furnizarea energiei.

De asemenea, Guvernul PNL pregătește rectificarea bugetară pentru anul acesta pentru a se evita intrarea în incapacitate de plată a unor administrații locale, lăsate fără bani de fosta guvernare PSD în prag de iarnă.

Mai mult, noul Guvern nu va amâna cu lunile prezentarea proiectului de buget pentru anul 2020 în Parlament, așa cum a făcut guvernul Vioricăi Dăncilă. Candidatul PSD ne vorbește, în această campanie electorală, în fiecare zi, de responsabilitate, însă se pare că a uitat că anul acesta am avut buget național abia în luna martie și că țara a funcționat la nivel de avarie. 2019 a fost anul în care fostul Guvern PSD a crescut nejustificat cheltuielile și în care investițiile au fost practic sugrumate de amânarea adoptării bugetului național.

România are nevoie de o politică economică predictibilă, iar acest Guvern se va asigura că nu ne vom mai întoarce la haosul administrativ al guvernării PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.